dimecres, 2 de gener del 2013

BONA ENTRADA D'ANY 2013 A TOTHOM


Aquest any vam tenir una gran festa per acomiada el 2012. Entre tots els que hi vam ser-hi, vam convertir aquesta nit en una experiència única per quedar en els nostres records. Moltes gràcies a tots els que la vau compartir amb nosaltres. L'Alba i en Marçal per ajudar-me a la cuina i que tot sortis rodó. I evidentment a tots els grups, grupets, que vau venir i vau voler gaudir d'aquesta nit a Rebost. Gràcies al grup del Jeroni que van ser els més previsors en fer la reserva, a l'Ernesto i parella 
   
per aprofitar el bon dia que feia i compartir el cafè després de dinar, al grup de la Jordina que van fer que la mitjana d'edat baixes considerablement ;-) 
i van portar unes criatures molt 
predisposades a ajudar 
i col·laborar en tot el que se'ls hi demanava. També agrair a la Brunella i la seva parella pel bon rotllo que desprenien... i  al Santi & Co que esperem hagin fet una bona recopilació de fotos. I per acabar, moltíssimes gràcies al Sergi per ocupar-se de tota la part musical i portar una colla tant enrotllada, endavant amb aquests Capgrossos de Mataró!!