dimarts, 22 de maig del 2012

AVIAT JA ESTAREM OBERTS TOTS ELS DIES! PRONTO ABIERTO TODOS LOS DÍAS!

Bon inici d'estiu per a tothom!
Aquesta temporada d'estiu estarem oberts des del 9 de juny fins el 24 de setembre, així que ja podeu planificar les vostres vacances o sortides a la muntanya i venir a fer-nos una visita. Com que hem tingut una primavera molt inestable de temps, aquest estiu es presenta amb uns paisatges increiblement verds i amb molta vegetació. Val la pena pujar i respirar aquest ambient tant net i amb tanta olor de terra molla.
Us agrairia moltíssim que fessiu reserva abans de pujar, tant sigui per venir a pernoctar com si només voleu venir a dinar i gaudir de les vistes privilegiades que tenim! Així us podrem donar el millor servei :-)
Fins aviat!

Buen inicio de verano para todos!
La temporada de verano empieza desdel 9 de junio hasta el 24 de septiembre, así que ya podeis planificar vuestras vacaciones o salidas de desconnexión para subir y hacer-nos una visita. Debido al tiempo inestable de esta primavera, este verano se presenta con unos paisages increiblemente verdes y con mucha vegetación y flora. Os recomendamos subir para respirar este aire fresquito, limpio y con olor a tierra húmeda.
Os agradecería muchísimo que hicierais reserva antes de subir, para poderos dar el mejor servicio, ya sea para pernoctar o para comer disfrutando de nuestras vistas privilegiadas.
Hasta pronto!